bb-5.jpg

Kvalitetna podloga je nešto što predstavlja osnovu dobrog makeup-a. Iz tog razloga pažljivo birajte podlogu koja će odgovoriti potrebama vaše kože. Prilikom kupovine ruža, olovke za usne ili maskare možete uštedeti novac i pronaći odlične proizvode među bogatom drogerijskom ponudom. Međutim, vođena sopstvenim iskustvom, smatram da za dobru podlogu ne bi trebalo da štedite i svakako je nešto u šta se isplati investirati.

Kao neko ko se bavi beauty temama do sada sam imala mogućnost da probam mnoge tonirane kreme, različitih proizvođača i različitog cenovnog ranga, ali Caudalie Vinoperfect je jedna od retkih koju je moja koža tako lako prihvatila i zavolela.

Moje lice je izuzetno osetljivo i često se dešava da loše odreaguje na mnoge kozmetičke proizvode. Pravi izazov za mene je uvek bio pronači puder koji neće zapušiti moje prilično izražene pore. Trudeći se da lice što manje opterećujem teškim tečnim puderima svakodnevno, pojava bb krema učinila je sve daleko jednostavnije. Već duže vreme prednost dajem toniranim kremama u odnosu na tečne pudere jer ujednačavaju ten tako da koža izgleda prirodno, ostavljajući joj mogućnost da diše, bez efekta maske koju mnogi puderi stvaraju. Takođe, volim taj osećaj što se ispod sloja bb kreme i dalje vidi koža koja nije zakamuflirana teškim slojeva pudera, blistava je i izgleda zdravo.

bb-2.jpg

Vinoperfect tonirana krema namenjena je prikrivanju nesavršenosti poput crvenila, tamnih fleka i ožiljaka od akni, i ujednačavanju tena, kao i zaštiti kože od štetnog UV zračenja. Tekstura bez ulja, bogata mineralnim pigmentima predstavlja odličnu zamenu za tečni puder. Vrlo lagana formula optimalne gustine lako se razmazuje i raspoređuje po koži, ostavljajući je svilenkasto nežnom, prirodno mat finiša. Ten nije brašnjav po površini i ne vidi se niti oseća na koži.

Nakon čišćenja i toniranja lica Beauty Elixirom nanosim toniranu kremu, tako što je prstima jednostavno utrljam u kožu. Ukoliko osećam potrebu za dodatnim matiranjem kada mi je koža u tom periodu meseca, samo na predeo T zone nanesem MAC blot puder i spremna sam za dnevne aktivnosti koje me čekaju. Dopada mi se što tokom dana ne oksidiše i ne nestaje sa kože, več je tu dok je ne uklonim sama. Ovo mi je jako važno, jer većina bb krema ne može da se ponosi dugotrajnošću. Posebno mesto ima u mom srcu jer mi se uopšte ne uvlači u pore u predelu obraza i ne naglašava ih, što je za mene vrlo važna stavka prilikom odabira podloge. Lice je jedro i blistavo tokom celog dana, bez potrebe za popravkom ili korišćenjem blot papirića za uklanjanje viška sebuma. I znate šta je još sjajno? Tokom dana, kako vreme odmiče, umesto da nestaje sa lica, ono izgleda još lepše. Ovo mi se desilo samo sa jednim puderom od svih koje sam koristila, Chanel Mat Lumiere.

bb-6
bb-7.jpg

Ključni sastojci koji ovu toniranu kremu izdvajaju među ostalim su:

- Viniferine 500 ppm koji ima sposobnost da uklanja i sprečava nastanak novih fleka na koži;
- SPF 20 štiti kožu od UV zračenja;
- Hijalutonska kiselina obezbeđuje potrebnu hidrataciju;
- Mineralni pigmenti tu su da obezbede ujednačavanje tena i prikrivanje nesavršenosti.

Namenjena je svim tipovima kože.
Nekomedogena.
Dostupna u dve nijanse: svetlija i tamnija.
Dolazi u tubici koja sadrži 40 ml proizvoda.

bb-8
bb-9

Sa Vinoperfect toniranom kremom dobićete srednju pokrivrnost, što znači da ukoliko nemate neke veće nepravilnosti biće vam sasvim dovoljna. Međutim, ukoliko imate jače nepravilnosti biće vam ipak potrebna mala količina korektora na kritičnim mestima. Ja nemam potrebu za korektorom i nijansa medium koju ja imam savršeno se stapa da mojom kožom, pružajući onaj božanstveni efekat "moja koža, ali bolja".

Korišćenje Vinoperfect tonirane kreme nije mi prouzrokovalo nikakve neželjene reakcije u vidu bubuljica i zapušenih pora.

Želim da napomenem da poput ostalih Caudalie proizvoda i ova bb krema ima izuzetno prijatan, prirodan miris.

*Caudalie svoje proizvode ne testira na životinjama.
Za kompletan spisak sastojaka posetite Caudalie sajt.

Proizvod je dostupan u Lilly i Benu apotekama.

Koja je vaša omiljena tonirana krema, ukoliko ih koristite?
Da li ste probale nešto iz Vinoperfect linije? Preporučite mi vaš najdraži proizvod.

    SHARE

@headindclouds

INSTAGRAM