makeup

DOUBLE STACKED

November 20, 2016 Belgrade

NYX Double Stacked maskara predstavlja potpuno inovativnu formulu, koja sinergijom dva proizvoda menja izgled vaših trepavica.

double-stacked-1

NYX Double Stacked maskara predstavlja potpuno inovativnu formulu, koja sinergijom dva proizvoda menja izgled vaših trepavica. Željeni efekat se postiže kombinacijom baze i top coat-a (u vidu crne maskare) sa vlaknima. Kako se koristi NYX Double Stacked? Nanesite jedan sloj maskare trudeći se da ih već u ovom prvom koraku što bolje razdvojite i definišite. Puterasta formula ove maskare već prilikom prvog korišćenja pruža optimalne rezultate i nije jedna od onih suviše vlažnih koje tek nakon nekog vremena korišćenja pružaju željeni efekat. Nakon nanošenja brzo se suši, pa ne bi trebalo da čekate sa prelaskom na sledeći korak, jer u protivnom vlakna neće moći da se vežu za bazu i samo će sa njih skliznuti. Na još uvek vlažnu bazu nanesite vlakna. U ovom koraku vaše trepavice dobiće neverovatan volumen. Na samom kraju, nanesite jedan sloj maskare koji će fiksirati vlakna.

double-stacked-2
double-stacked-3

Mali savet:
Dodajte još jedan sloj maskare samo na vrhove za ekstremno duge trepavice. NYX Double Stacked je jedna od onih koje će maksimalno podići i uviti vaše trepavice i pružiti im ekstremnu dužinu, iako proizvođač obećava samo povećanje volumena. Trepavice se vrlo lako razdvajaju, dlačica po dlačica, bez slepljivanja i pravljenja grudvica.
Dodavanjem više od jednog sloja maskare u završnom koraku postići ćete dramatičan look. U ovom slučaju vrlo lako može doci do tzv. clumpy efekta, što ne mora da izgleda loše posebno ukoliko uzmemo u obzir aktuelne makeup trendove. Ukoliko ste jedna od ponosnih vlasnica prirodno gustih trepavica kojima nedostaje dužina i nije vam neophodan dodatni volumen, slobodno možete preskočiti drugi korak tako što ćete izostaviti vlakna. Iako ne mogu da se pohvalim gustinom svojih trepavica, ponekad i sama koristim samo maskaru nanoseći je u dva sloja, i sasvim sam zadovoljna rezultatom koji se time postiže. Posebno mi se dopada to što je boja intenzivno crna i sjajna, što pogledu daje posebnu dimenziju i čini da vam oči svetlucaju.

double-stacked-4
    SHARE

@headindclouds

INSTAGRAM