HAPPY 4th BIRTHDAY TO HEAD IN THE CLOUDS + GIVEAWAY

March 05, 2017 Belgrade

fur-and-leather

Dragi moji, evo nas tačno četiri godine nakon prvog posta objavljenog na mom blogu. Bile su to zaista divne i kreativne godine, pune divnih ideja, iskustva, poznanstava koja su prerasla u prijateljstva i još mnogo toga.

Želela bih da vam se zahvalim što ste tu uz mene, uprkos tome što poslednjih godinu dana nisam bila aktivna kao prethodnih. Hvala što me podržavate u ovome što sa velikom strašću radim i stvaram.

Nikada nisam volela da pričam o svojim planovima na blogu, pa tako neću ni sada. Samo ću vam obećati da ću nastaviti da se trudim da ovaj moj kutak ostane mesto dobre energije i pozitivnih vibracija koje ovde godinama razmenjujemo. Radujem se novim pričama koje za vas pripremam i jedva čekam da podelim sa vama, a nadam se da ćete u tome nastaviti da me pratite kao do sada.

Kao što je inače običaj sa blogorođendanima, za vas imam jedno malo iznenađenje. Pripremila sam vam paket koji se sastoji od sledećih proizvoda:

- Garnier dvofazna micelarna voda;
- Nivea Repair & Targeted Care šampon;
- Nivea Repair & Targeted Care balzam;
- Nivea Invisible anti-perspirant protiv tragova na crnoj i beloj odeći.

eucerin-2

Pravila učestvovanja:
1. Ispod ovog posta ostavite komentar u kom ćete odgovoriti na pitanje: Šta je to što biste voleli da čitate više na blogu, odnosno kojim temama biste želeli više da se bavim?
2. Lajkujte FB stranicu bloga i podelite ovaj post na svom profilu sa opcijom Public.
3. Pratite me na Instagramu.

*Važi samo za one sa mestom prebivališta na teritoriji Srbije.

Prijaviti se možete do petka u ponoć, a ime dobitnice biće objavljeno u subotu na FB stranici bloga. Dobitnica će imati 24h da mi se javi putem maila, ukoliko se ne javi, biće izabrana nova.

Zamolila bih vas da ispoštujete prethodno navedena pravila.

Srećno svima koji žele da učestvuju.

    SHARE

@headindclouds

INSTAGRAM