makeup

URBAN DECAY PANDEMONIUM

May 19, 2017 Belgrade

pandemonium-1
pandemonium-2

Sasvim drugačija priča koja stoji iza Urban Decay brenda, nastalog sredinom 90-ih, oduvek je pomerala granice tržišta lepote. Sa Wende Zomnir kao jedne od tvoraca brenda, koja svoju neizmernu ljubav prema šminci i kreativan pristup lepoti zasniva na želji da kreira proizvode visokog kvaliteta u nijansama koje ostali brendovi nemaju u svojoj ponudi. U periodu kada su crvena, pink i bež apsolutno vladale beauty svetom, ova dama i njeni saradnici kreirali su liniju lakova za nokte i ruževe za usne inspirisane pohabanim površinama urbanog pejzaža.
Posebno je interesantna sama činjenica da Wende testira svaki proizvod koji naprave, bilo da vežba jogu, surfuje ili vozi snowboard, kompletno našminkana.
Sa istim stavom od samog početka 'Beauty with an edge', sasvim je jasno da se tvorci ovog brenda ni malo ne ustručavaju u rušenju barijera, naprotiv, sa velikim ponosom to i ističu. Imena samih proizvoda su jako zanimljiva i pomalo uvrnuta, ali nikako obična i očekivana. Od Pocket Rocket, preko Vice i Naked, pa do Perversion, Urban Decay se izdvaja na tržištu svojom originalnošću i prepoznatljivošću.

Od početka, pa sve do sada, dugih 20 godina nisu prestajali da rastu i eksperimentišu, trudeći se da makeup junkies-ima ponude kozmetiku vrhunskih performansi. Poznati su po baršunasto nežnim senkama za oči i čuvenim Naked paletama, ruževima interesantnih i neobičnih boja, laganim puderima i korektorima, bazama za senke i fiksatorima šminke.

pandemonium-3
pandemonium-4.jpg

Ruževi za usne deo su ovog brenda od samog osnivanja. Vremenom, usavršavali su formulu i menjali ponudu nijansi i pakovanje. U današnjem postu, želela sam da vam predstavim totalno jedinstvenu nijansu 'Pandemonium'. Boja me je očarala na prvi pogled i odmah sam dobila inspiraciju za makeup look koji možete videti na fotografijama ispod.

pandemonium-5
pandemonium-6.jpg
pandemonium-7
pandemonium-8.jpg

U poslednje vreme, iz potpuno neobjašnjivih razloga očarana sam ljubičastim tonovima kada je makeup u pitanju. Presrećna sam što sam upravo ovu nijansu dobila. Predivna ljubičasta, koja je na usnama dosta svetlija nego što izgleda u pakovanju i ima nešto ružičaste u sebi. Sasvim čudna nijansa i još čudnija tekstura ruža. Spada u liniju Vice 'Mega Matte' ruževa. Izuzetno je pigmentovan i neverovatno dugotrajan. Čudno mi je i ujedno interesanto kako se prilikom skidanja boja menja i ostaje neka ružičasto-crvenkasta na usnama. Tako je neobično apsolutno sve vezano za ovaj ruž. Zato ga ovoliko i volim.

Obavezno dobro ispilingujte usne i hidrirajte ih pre nanošenja, jer je formula prilično 'jaka' i nešto suvlja nego što sam inače navikla kod mat formula.

pandemonium-10
pandemonium-11.jpg

Za ovaj look odlučila sam da oči naglasim senkama u sivoj boji i sivim lajnerom izvučem sasvim tanku liniju duž kapaka, sa 'mačkastim' uglovima.

Kako je ovaj ruž za mene predmet neiscrpne inspiracije, došla sam na ideju da ga 'obogatim' ljubičastim gliterom. Dobio je potpuno novu dimenziju i izgleda čarobno, morate se složiti.

Jako sam srećna sa ovim ružem. Mislim da je ovo moja 'srećna boja' u ovom trenutku.

pandemonium-9
pandemonium-12.jpg

Urban Decay svoje proizvode ne testira na životinjama.

Od sredine februara Urban Decay je zvanično dostupan u Srbiji, u Sephora parfimerijama i to je jedino mesto gde možete kupiti originalnu šminku ovog brenda.

Da li vam se dopada Pandemonium? Da li biste nosile ovakve nijanse na svojim usnama? Pišite mi u komentarima.

    SHARE

@headindclouds

INSTAGRAM