lifestyle

WINTER FRAGRANCES

January 25, 2017 Belgrade

U nekom meni idealnom svetu, svaka zima mirisala bi na svež jasmin, ruže, mnogo vanile sa dodatkom toplih začina. Ove mirisne note su upravo ono za čime tragam prilikom odabira parfema koji će ispratiti moj lični stil i personality.

winter-fragrances-1

Parfem otkriva mnogo o pojedincu i jedan je od onih detalja koje uvek primetimo prilikom prvog kontakta sa nekim. Predstavlja naš lični pečat, ono što jesmo i kako želimo da nas drugi vide. To je aura kojom smo obavijeni kada ulazimo u neku prostoriju. Ne postoji intimnijeg poklona nekoj osobi od parfema, pa ne čudi stara izreka da se parfem ne poklanja osobi koju ne poznajemo dovoljno dobro.

winter-frag-6
winter-frag-7

Da li ste elegantni? Klasični? Strastveni? Ženstveni i nežni ili pak veseli pomalo vrcavog temperamenta? Birajući odgovarajuće mirisne note naglasićete svoj seksepil i vašu pojavu učiniti nezaboravnom.

winter-frag-4
winter-frag-2
winter-frag-3

Kako svaka sezona donosi nove parfeme, na početku svake volim da svoju standardnu kolekciju obogatim po nekim novim mirisom. Ove zime, dva nova parfema koja su ušetala na moju policu su Zara Gardenia i Women'secret I'm Sexy .Topli, iznenađujuće postojani, sexy i neodoljivi.

winter-frag-5.jpg

Pored spomenuta dva nova, neki od mojih godinama već omiljenih zimskih parfema su:

  • - Thierry Mugler Alien
  • - Paco Rabanne Lady Million
  • - John Richmond 'X'
  • - Lancome La Vie Est Belle.
winter-frag-8.jpg

Koje su vaše najdraže mirisne note tokom zime? Delimo li neke parfemske favorite?

    SHARE

@headindclouds

INSTAGRAM